Лидерът на Атака Волен Сидеров обвини коалиционните партньори, че рушат управлението

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров обвини коалиционните партньори, че рушат управлението
Коментари Харесай

Сидеров: ВМРО и НФСБ анулират коалицията

Лидерът на " Атака "  Волен Сидеров упрекна съдружните сътрудници, че разрушават ръководството с отстраняването му от председателския пост на парламентарната група на " Обединени патриоти ". Същевременно удостовери, че той самият държи да бъде завършен управническият мандат.
 
" Решението анулира управническата коалиция, заличава една част от нейното заглавие ", съобщи Сидеров пред NOVA. По думите му отстраняването му е подготвяно месеци преди това. " Да пораснат ", предложи водачът на " Атака " на съдружните си сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ.
 
Сидеров отхвърли обвиняванията на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, които им послужиха като причини за свалянето му от водачеството на ПГ на " Обединените патриоти " с 20 гласа " за " против 7 отсъстващи народни представители от " Атака ".
 
" Това не е правилно ", отвърна атакистът на изказванията, че не е събирал постоянно групата и е бил въздържан като ръководител. " Аз поставих ужасно доста старания да стиковам тази група. Лично направих най-вече взаимни отстъпки, с цел да съществува тази група. Винаги можеш да намериш претекст, когато искаш да направиш нещо разрушително ", заключи той.
 
Красимир Каракачанов и Валери Симеонов демонстрирали с отстраняването му " комплекса към родителя, който е основал нещо ". Всички младежи минават тази фаза, бунтуват се към родителя ", проучва логиката на психиката на абсурда Сидеров. " Аз го преглеждам като детска фаза, психически, а политически аз ще диря мнението на ГЕРБ и водача Бойко Борисов ", сподели още той.
 
Волен Сидеров ще пита премиера дали се отхвърля от неговия автограф под съдружното съглашение. " Тук са нашите три подписа. Той би трябвало да отговори на въпроса отхвърля ли се от подписа на " Атака ". Не са въпроси до мен. Аз изяснявам дейности на други хора. Аз не съм направил нещо, тях ги питайте дали това е краят ", разяснява той бъдещето на обединението.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР